Proiectele POL și candidatul la Primăria Tîrgu-Mureș

5183

Astăzi a avut loc prima conferință de presă a Partidului Oamenilor Liberi Tîrgu-Mureș, de la înființarea sa în a doua parte a anului trecut. Cu această ocazie s-a făcut anunțul privind candidatul POL la alegerile pentru Primăria Tîrgu-Mureș, s-au prezentat proiectele finalizate până acum, precum și cele în lucru. O sinteză a conferinței de presă de astăzi o puteți urmări în clipul de mai jos:

1 COMENTARIU

 1. Am parcurs planul destinat turismului de pe site-ul oameniliberi.com. Planul e bine gandit, e atractiv din punct de vedere vizual si propune o serie de schimbari care ar aduce, cred eu, un suflu nou orasului.
  Mi-a placut mult chestia cu identitatea turistica si acel concept de „Bijuteria Transilvaniei”, insa exista riscul crearii unei confuzii in mintea turistului cu Clujul, care era (sau este?) supranumit „Orasul comoara”.
  E buna si ideea cu relocarea, renovarea sau amplasarea de statui inedite in oras, care sa atraga turistul si cea cu punerea in valoare a muzeelor existente, nici nu stiam ca avem atatea muzee 🙂
  De asemenea, mi se pare excelenta ideea din finalul slide-ului, desi probabil nu e asumata de POL, cu organizarea unui maraton international. S-ar plia si pe ideea de oras medical, de sanatate, de prevenire a bolilor si ar contribui enorm la dezvoltarea hotelurilor, restaurantelor, pensiunilor, etc. Sau daca organizarea unui maraton e dificila in prima faza, s-ar putea incerca organizarea de curse cicliste. Din cate stiu, zona secuiasca are o oarecare traditie in acest sens, prin Turul Tinutului Secuiesc si s-ar putea promova si mersul cu bicicleta cu aceeasi ocazie. Ar merge si concursuri de triatlon sau curse de canotaj, intre cele doua baraje de pe raul Mures.
  Ca un mic repros si va spun aici, ca sa nu vada nimeni, ar trebui corectat slide-ul 52, ultima liniuta, in sensul ca Janos Bolyai nu s-a nascut in Targu-Mures, ci doar a murit aici.
  In rest, va urez succes si astept cu nerabdare sa citesc si urmatoarele postari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.