Cum discriminează Tracia Trade pe criterii religioase

5591

A trecut și Paștele Catolic și târgumureșenii au putut constata pe pielea lor concluzia exprimată în titlu: că Tracia Trade aplică regulile după ureche și discriminează utilizatorii parcărilor publice în funcție de religie. Să explicăm:

Regulamentul de parcare de la Tîrgu-Mureș, varianta 2015, spune la artiolul 19, următoarele:

Art. 19. Regulamentul se aplică în zilele lucrătoare între orele 8 – 17 si sâmbăta 8:00-13:00. In parcarile tip incinta orarul de functionare este: 7:30 – 19:30 in zilele lucratoare iar sâmbăta între orele 8:00 – 14:00. In Complexul de Agrement si Sport Muresul programul de taxare este 24 din 24 de ore in perioada 15 mai-15 octombrie. Duminica şi de sărbătorile legale dispoziţiile Regulamentului nu se aplică, cu excepţia Complexului de Agrement si Sport Muresul, în care programul de lucru este 24 de ore din 24 inclusiv duminica.

Luni, 28 martie, mai mulți târgumureșeni sărbătoreau Paștele, cea mai importantă sărbătoare religioasă din calendarul creștin. Asta nu i-a împiedecat pe cei de la Tracia Trade să dea amenzi celor care nu și-au achiziționat tichete de parcare, încălcând propriul regulament de funcționare. Așa s-a născut următoarea sesizare, la care așteptăm acum răspuns:

Browserul dumneavoastra nu suporta PDF sau nu are instalat Adobe Reader

5 COMENTARII

 1. Articol de 2 bani.
  De cand hotaraste Tracia Trade care sunt zilele de sarbatoare libere. Ba chiar din contra, daca nu dadeau amenzi, atunci aplicau regulamentul dupa ureche.
  Nu am nimic cu alte religii sau alte nationalitati si chiar am platit si eu amenzi la „domnii” de la Tracia, dar sa cauti nod in papura mi se pare o prostie.
  Imi pare rau ca am facut trafic pe site-ul asta … dar sigur nu o sa se repete.
  Stelian

 2. Nimeni nu a spus că Tracia Trade hotărăște care sunt zilele legale de sărbătoare. Doar că cele hotărâte, trebuie respectate, așa cum zice regulamentul, ceea ce Tracia Trade n-a făcut. Ce nu înțelegeți?

 3. stimabile domn Heghes, data de 28 martie NU a fost declarata oficial de catre autoritati ca zi libera ! a fost o zi normala de lucru ,chiar daca ,catolicii si-au sarbatorit pastele !nu vad care e problema !

  • o fi fost o zi normală de lucru pentru dumneavoastră, dar la tîrgu-mureș instituțiile publice n-au lucrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.