Cum să-ți faci campanie electorală pe banii Primăriei

3275

E inadmisibil pe de-o parte că se întâmplă și, la fel, că ajungem ca noi să vedem în asta o normalitate. Zi de zi, oamenii aceștia iau din banii de taxe și impozite și își finanțează o continuă campanie electorală. Mai nou fără perdea.

Viceprimarul a trecut de orice intenție de a păstra niște aparențe și ne spune pe pagina personală de facebook, în timp ce ar trebui să se ocupe de oraș și problemele lui: „Am ţinut neapărat să ofer târgumureşenilor o seară de neuitat. De aceea l-am şi invitat pe artistul Horia Brenciu, căruia îi mulţumesc pentru că a acceptat invitaţia noastră”. Vorbește la persoana întâi singular, de parcă banii pentru onorariul artiștilor i-a scos din buzunarul dumnealui, de parcă de organizarea concertului s-a ocupat dumnealui în timpul liber, de parcă el din propriile resurse a oferit asta târgumureșenilor. Nici măcar nu se mai chinuie să ne mintă spunând că e dorința Primăriei, deci a târgumureșenilor, ca acest eveniment să aibă loc. Ne spune franc, așa a dorit dumnealui.

Este pur și simplu inacceptabil și nu-mi dau seama câți bani mai trebui deturnați astfel, pentru ca, fie Curtea de Conturi, fie procurorii să înceapă să facă ceea ce ar fi trebuit să facă de ani de zile, adică să vegheze la respectarea interesului contribuabililor în gestiunea banilor lor.

2 COMENTARII

  1. e mereu in poze. e in campanie analfabetul:) ca viseaza ca i se rezolva dosarele ASA, PFA si mita coral.

  2. ia investigheaza scrisorile nebunului. alea pe bani publcii si fara licitatie, pe tipografia grasanului pdl

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.