„Nota de plată” a lucrărilor proaste

3384

Am primit o nouă atenționare din partea unui cititor nemulțumit de calitatea lucrărilor care se execută de către Primărie în zona în care locuiește, care e ocolită mereu, deși oficial Primăria a reabilitat toată strada, iar acum reabilitează propriile lucrări efectuate cu doar câțiva ani în urmă. Pe scurt, explicațiile cu tot cu fotografiile primite, sună în felul următor:

În zonă sunt așa: la str. Moldovei nr. 1 o biserică și grădiniță, Moldovei 2-5 blocuri cu câte două scări fiecare. La campania electorală precedentă au făcut asfaltul pe „Moldovei” doar că au început de la nr. 7 (Macul Roșu), partea spre parc (izvorul Tudor Vladimirescu) au uitat-o de prin ’85, când au fost ultimele reparații în zonă. Bordurile și trotuarul sunt capcane, zilnic vin și pleacă părinți și copii la și de la grădiniță. Nu știu ce să-ți zic, că nu-s bun la povești… dar și pe google street view se vede din 2012 că era rău… acum e doar… mai rău. Acum fac trotuar și borduri (schimbate acum 4 ani) tot de la Macul Roșu.

Nu e prima dată când târgumureșenii semnalează calitatea proastă a lucrărilor și a materialelor folosite. Pavajele și bordurile folosite de la furnizorul unic agreat de Primărie se dovedesc din nou a fi de o calitate slabă. În plus, în lipsa unei organizări, în locul căreia e preferat heirupismul electoral, cei din Primărie ajung să repare și ce-au lucrat acum câțiva ani, în timp ce, pe aceeași stradă, altă zonă rămâne neatinsă din 1985. Pozele vorbesc de la sine:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.